Pohádková cesta 2016 – „Do hlubin času“

DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE

Náš spolek organizuje Pohádkovou cestu již mnoho let. Letos jsme se rozhodli navázat na předchozí ročník, nazvaný „Staňte se osadníky Mníšku“. Účastníci se v něm přenesli do období po 30. leté válce, kdy mníšecké panství zakoupil Servác Engel z Engelsflussu. A jelikož si myslíme, že zajímavá jsou i ostatní období mníšecké historie, zveme Vás letos k cestě „Do hlubin času“, při níž si budete moci projít období od prvního osidlování kraje Kelty až po 20. století.

Rádi bychom přilákali nejen rodiny s menšími dětmi, kterým je tradičně Pohádková cesta určena ( a i letos s nimi počítáme!), ale i děti o něco starší (1. stupeň ZŠ), u nichž již lze předpokládat, že je zaujmou nejen samotné úkoly, ale i zajímavosti a informace o historii jako takové.

Proto zveme k účasti 3-6 členné družiny s doprovodem 1 dospělého, pro něž bude kromě obvyklých úkolů na stanovištích připraveno ještě i něco navíc. Nejde nám o soutěžení, která družina je nejlepší – za vynaložené úsilí budou v cíli odměněny všechny družiny, které se aktivně zapojí !

Předem děkujeme, že se nahlásíte na náš e-mail oaza.mnisek@seznam.cz , ulehčíte nám tak celkovou organizaci.

Za všechny organizátory se těší

Zuzka Bartáková

Fotogalerie

Autoři fotografií: J.Porsch, Z.Bartáková, J.Bílková, P.Schich

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *