Přispějte i Vy na výzdobu Skaleckých kapliček!

Dobročinná prodejní výstava „Skalecké kapličky“

Letošní (a zároveň závěrečný) ročník výtvarné soutěže „Skalecké kapličky“ je uzavřen, a tak je čas naplnit původní záměr soutěže a věnovat všechny síly na získání finančních prostředků pro realizaci finální výzdoby kapliček.

Za tímto účelem si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi vybrané výtvarné práce z minulých ročníků soutěže. Peníze z prodeje budou prvním příspěvkem do sbírky „Skalecké kapličky“, jejíž výtěžek bude věnován na výzdobu a rekonstrukci kapliček křížové cesty na Skalce.
Obrázky je možné  zakoupit na výstavě soutěžních prací letošního ročníku, viz níže. Dobročinná prodejní výstava dále bude pokračovat přímo na Skalce v chodbě kláštera a bude přístupná od 12.6. v rámci návštěvní doby areálu (o víkendech 10-17h, ve všední dny po dohodě se správcem). Obrázky si můžete prohlédnout také na adrese http://oaza.mnisek.cz/akce/kaplicky/. V nabídce jsou většinou ucelené soubory 14-ti zastavení, ale lze je zakoupit i po jednotlivých obrazech. Minimální cena je 99 Kč za jeden obraz, výše příspěvku samozřejmě není omezena.

Předem děkujeme za Váš zájem!

Občanské sdružení Oáza, Římskokatolická farnost a Městské kulturní středisko
Mníšek pod Brdy

http://galerie.mnisek.cz/index.php/D