Podpořili jste Nedoklubko!

Skláním se před šikovností a ochotou pomoci rodinám s předčasně narozenými miminky! Láska a radost z nového života zamotaná do spousty čepiček, svetříků, ponožtiček, dek, srdíček, stonožek i zavinovaček.

Obdržela jsem od Vás neuvěřitelných 94 čepiček, 27 svetříků, 38 párů ponožtiček nebo bačkůrek, 2 páry rukaviček, 14 háčkovaných srdíček, 9 stonožek z ponožek, 7 háčkovaných dek a 9 ušitých zavinovaček. Všechny výrobky byly 20. března 2013 předány do pražské porodnice v Podolí. Poděkování z Nedoklubka je zveřejněno na webových stránkách Nedoklubka v Aktualitách tady a tady.

Upřímný dík všem pletařkám i švadlenkám nejrůznějších věkových kategorií – od mladých maminek po babičky odrostlých vnoučat. Díky také za mediální podporu mníšeckému Zpravodaji a příbramskému Periskopu – na základě uveřejnění informace se do této akce zapojily ženy nejen z Mníšku ale z širokého okolí. Děkuji také paní Jocovové (prodej galanterie a látek v Mníšku pod Brdy) za podporu a šíření tohoto projektu mezi své zákaznice a známé a také Pavle Duchoňové z Mníšku pod Brdy za poskytnutí vlny.

Ještě jednou ze srdce děkuji:

Paní Markétě Šrutové z Prahy 4 za háčkované čepičky, paní Řeháčkové z Prahy 4 za pletené ponožtičky, paní Marii Horákové z Prahy za čepičky a bačkůrky, paní Verešové ze Zduchovic za svetříky, čepičky, bačkůrky a rukavičky, paní Magdě Hyspecké ze Zavržic u Příbrami za čepičky a bačkůrky, paní Květě Rebljanové z Bohumína za čepičky a bačkůrky, paní Marii Sadilové z Mníšku pod Brdy za háčkovaná srdíčka, paní Blance Fousové z Mníšku pod Brdy za ušití čepiček a zpracování návodu na zavinovačky, paní Pavlíně Hermanové z Královy Lhoty u Čimelic za ušití zavinovaček a paní Evě Němcové z Příbrami, která do akce zapojila i své blízké, a spolu s dcerou Michaelou upletla a uháčkovala spoustu svetříků, čepiček, ponožtiček a dek. Vlnou jí přispěli: Dagmar Kavková, Vlasta Hanušová, Václav a Zdena Boušovi, Anička Krátká a Veronika Pospíšilová.

A také Mateřskému centru OÁZA Mníšek pod Brdy za uspořádání miniškoličky pod vedením Lucky Vorlové. Maminky s dětmi společně vyrobily roztomilé stonožky z ponožek a zabalily je do ručně vyrobených taštiček.

Výrobky budu shromažďovat i nadále a v průběhu června je opět předám koordinátorce Nedoklubka pro pražské Podolí.

Přikládám fotky těch miniaturek, které jsem se někdy bála brát do rukou, aby se nerozplynuly:-).

Je to pro mě velká radost,

Pavla Pšeničková

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *