Pomáháme Nedoklubku II

Nabídka pomáhat rodinám nedonošených dětí se setkala s milým ohlasem.
Díky všem šikovným maminkám a často i babičkám za spoustu balíčků se svetříky, bačkůrkami, čepičkami ale i zavinovačkami, fusáčky a ručně vyrobenými dárky pro maminky.
Všechny ušité, upletené, uháčkované, nebo jinak umotané výrobky jsme opět předali koordinátorce pro porodnici v Podolí. A všem vyřizujeme veliké poděkování.
Jmenovitě děkujeme:
Paní Magdě Hyspecké ze Zavržic u Příbrami za pletené čepičky a bačkůrky, paní Markétě Šrutové z Prahy 4 za spoustu háčkovaných čepiček všech barev a velikostí, paní Řeháčkové z Prahy 4 za záplavu ponožtiček, paní Pavlíně Hermanové z Královy Lhoty u Čimelic za ušité zavinovačky a fusáčky,  paní Marii Horákové z Prahy za háčkované čepičky a bačkůrky, paní Katce Typlové z Mníšku pod Brdy, která vyrobila pro maminky květy z organzy (zabalili jsme je do ručně vyrobených taštiček od maminek z MC OÁZA), paní Marii Sadilové z Mníšku pod Brdy za háčkovaná srdíčka pro maminky, paní Anně Čiškové ze Řitky, která se svými dětmi Aničkou a Robertem, vyrobila papírová srdíčka s přáníčky, paní Pajerové z Čisovic za pletené soupravičky a paní Svobodové z Mníšku pod Brdy za přáníčka, svetříky, ponožtičky a čepičky.

Další předávání je naplánováno na září.

Více o projektu Šikovné ruce ZDE. Webové stránky občanského sdružení Nedoklubko naleznete ZDE.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *