Rekonstrukce komunitního centra OÁZA

Od podzimu 2012 se OÁZA po delší pomlce pustila do  práce na rekonstrukci hospodářské budovy na farní zahradě. Kdysi se tam hrávalo loutkové divadlo, nyní bychom chtěli z této budovy udělat komunitní centrum pro děti, mládež i rodiče. Farní zahrada se už osvědčila, má skvělou polohu a příjemnou atmosféru a díky vstřícnosti mníšeckého faráře Jana Dlouhého je otevřena všem. Její obliba u dětí i rodičů rychle roste. Pro případ špatného počasí by se ale hodily prostory pod střechou.

Ty nabízí hospodářská budova, jejíž rekonstrukce už přinesla první výsledky, i když práce zbývá pořád ještě dost. Město Mníšek, několik místních podnikatelů a více než dvě desítky dobrovolníků z řad zástupců OÁZY, mníšecké farnosti či spolku Rorejs se už chopily příležitosti připojit se k dílu, v němž se spojuje stavba z kamene s investicí do našich dětí.

O svátku sv.Václava v sobotu 28.9.2013 budeme vedle tradičního posvícenského programu pořádat i prohlídku částečně zrekonstruovaných prostor a přehlídku možností zapojit se pro jednotlivce i firmy. Přijďte se podívat a podpořit rekonstrukci OÁZY třeba zakoupením výrobků na dobročinném jarmarku nebo tombole, do které přispěla řada mníšeckých firem i živnostníků a příznivců OÁZY.

V následující fotogalerii je k dispozici pár fotek, jakou změnou budova zatím prošla.

Děkujeme za veškeré projevy přízně.

One Reply to “Rekonstrukce komunitního centra OÁZA”

  1. Poslední foto vyjadřuje opravdový kus práce a velkou naději, že to bude moc pěkné místo na setkávání všeho druhu …

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *