Toalety pro OÁZU – PROSÍME PŘISPĚJTE !

Přispějete-li do konce srpna jakoukoliv částkou přes naši online kampaň https://www.darujme.cz/projekt/1202021, Váš finanční příspěvek Nadace České spořitelny do celkové výše 20 000 Kč zdvojnásobí.

Naši hosté si ze zahrady a komunitního centra Oázy v Mníšku pod Brdy, už několik let odnášejí pěkné zážitky z kulturních a zábavních akcí, debatních kruhů i z pouhé návštěvy dětského hřiště. Ale když na TO dojde, musí si vystačit s kadibudkou a zahradním kohoutkem. Mobilní WC stojí hodně peněz a starostí, vyvážení kadibudky jakbysmet. Vodu na čaj si do kuchyňky nosíme v kanystru, nádobí myjeme pod pumpou.

Chceme to změnit. Chceme do komunitního centra přivést vodu, napojit se na odpadní potrubí a nahradit kadibudku dvěma moderními toaletami v budově komunitního centra. Máme plán, projekt a chuť dát věci do pohybu.

Potřebné finance odhadujeme na 80 – 100 tisíc korun, ale už s polovinou jsme připraveni se letos pustit do práce. Minulí, současní i budoucí návštěvníci zahrady a komunitního centra, milí přátelé Oázy v Mníšku pod Brdy, prosím, přispějte na věc, která může přinést užitek všem našim hostům bez rozdílu i vám samotným.

Můžete-li pomoci také svými zkušenostmi nebo přiložením ruky k dílu – pak nám napište na oaza.mnisek@seznam.cz.

DĚKUJEME!

One Reply to “Toalety pro OÁZU – PROSÍME PŘISPĚJTE !”

  1. Zdravim, jestli vam mohu poradit,neutracejte desetitisice zbytecne.. nechte kadibudku, udelejte z ni separacni toaletu a muzete exkrementy a moc kompostovat,pak pridavat do zahonu,kde muzete pestovat napr. dyne a z nich varit cely rok.. dyne muzete pestovat primo na kompostu,kdyz na to prijde.. uspora k uspore… takto se zavedenim vody utratite penize jednorazove a pak pri kazdem splachnuti, udrzbou atd.. Alespon sbirat destovku by mohlo castecne vykompenzovat ztraty vody.. asi uz mate projekt touto dobou vyresen,tak to treba muzete brat jako inspiraci pro budouci projekty a pristup k nim.
    Hezky den, Radek

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *